• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2023

12:44

Vladimir Orlić i Tatjana Macura posetili porodicu Sofronijević: Mladost Srbije je stub budućnosti naše zemlje (VIDEO)

sns.org

Vesti

Vladimir Orlić i Tatjana Macura posetili porodicu Sofronijević: Mladost Srbije je stub budućnosti naše zemlje (VIDEO)

Podeli vest

Kandidati liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane!" Vladimir Orlić i Tatjana Macura posetili su porodicu Sofronijević, ponosnu porodicu tri studenta, u Kneževcu.

- Mladost Srbije je stub budućnosti naše zemlje - naveli su kandidati.

Orlić je naglasio da Srbija vodi računa o svim svojim građanima, o svom narodu, ma gde da živi.

- Svi danas imaju jednake šanse, svaka naša porodica, svaka majka, svako dete u Srbiji. Mnogi ljudi nam se vraćaju iz inostranstva danas, jer vide dobru perspektivu u svojoj zemlji - rekao je Orlić i dodao da odlučnim, snažnim korakom treba da nastavimo zajedno ka budućnosti, jer Srbija ne sme da stane.

Tatjana Macura ističe da podrškom listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane!" narod daje šansu onim ljudima koji su svojim znanjem, kapacitetom i veštinama pokazali da je dijalog u Srbiji moguć, dijalog kojim se dolazi do reformi koje vode do boljeg standarda svih naših građana.

- Porodica je stub svakog društva, pa tako i naše prelepe Srbije. Da bi Srbija nastavila putem reformi kojim je i krenula, pozivam sve da glasate za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane! - rekla je Macura.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija