• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2023

15:43

Danijela Vujičić ogolila suštinu politike Zavetnika: Milica prevrtljivica menja stavove kako vetar duva!

Zoran Sinko

Vesti

Danijela Vujičić ogolila suštinu politike Zavetnika: Milica prevrtljivica menja stavove kako vetar duva!

Podeli vest

Narodna poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije Danijela Vujičić prokomentarisala je licemernu politiku Milice Đurđević Stamenkovski.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Milica Stamenkovski poznatija kao Milica lažljivica, prevrtljivica, čvrsta desnica pa malo Đilasovka, kako vetar nosi ili na mercedesu menja brzine, tako se i menjaju stavovi njene politike koja je više nego rikverc varijanta.

Na prošlim izborima "Sve bih mogla da zamislim, ali ne i koaliciju sa Đilasom" reče Milica i dva dana nakon toga upravo je ona (Milica) otišla na sastanak i to sa tim istim Đilasom, naravno. 

Ništa novo.

Predvodnica ove minorne grupe koja je po stavovima opozit samoj sebi je zaboravila da baštini nasleđe upravo one politike koja zagovara nezavisno Kosovo i Metohiju. Dok je kosovsko pitanje bilo pod okrilje Ujedinjenih nacija drugi na njenoj listi Boško Obradović je još 2005. godine rekao da je Kosovo i Metohija nezavisna država. Kada su interesi u pitanju onda je kratka pamet. 

Foto: TV Pink printscreen

 

Predsednik Aleksandar Vučić nikada nije ni za pedalj odstupio od Rezolucije 1244 Ujedinjenih nacija niti se usaglasio sa bilo kojim Sporazumom niti predlogom Evropske unije koji je suprotan očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta naše zemlje.

Znam, ne možete to da shvatite jer vam se nacionalno pitanje svodi na dnevnu-žeton politiku. 

Stav Đilasovih perjanica je - "Srbi su genocidan narod" što je ista poruka koju Kurti šalje iz Prištine optužujući Srbiju i Srbe za navodni genocid, među njima razlike nema kao što je nema ni u zajedničkim orkestriranim napadima svih vas na Aleksandra Vučića. 

Pitam se kako si uvek smela da napadaš sve, ali Đilasa ne smeš?

Kosovo i Metohiju braniš tako što iz Kaluđerice vidiš dimnjak Trepče, čuješ zvona spaljenih Arhangela u Prizrenu koje je Vučić obnovio ili širiš majicu sa natpisom "Predaja nije opcija", ali ne na Kosovu i Metohiji nego na Trgu Nikole Pašića za koju se na Kosovu i Metohiji ide na robiju ili te sačekaju ROSU jedinice sa prstom na orozu ne bi li naterali srpske junake da je skinu, kao onomad Danila Vučića na Kosovu i Metohiji koji je branio po cenu života. 

Političko delovanje ti je po principu TV novela gde ćeš uvek ostati "Mala nevesta". Tamo gde si planirala da se udomiš Kosova i Metohije nema.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20