• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2024

14:02

Analizirana bezbednosna situacija! Ivica Dačić na sastanku sa saradnicima (FOTO/VIDEO)

MUP

Vesti

Analizirana bezbednosna situacija! Ivica Dačić na sastanku sa saradnicima (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić održao je danas sastanak proširenog Kolegijuma Direkcije policije, kojem su prisustvovali predstavnici rukovodstva Direkcije policije, načelnici uprava u sedištu, kao i načelnici područnih policijskih uprava.

"Pored njih, sastanku su prisustvovali i sekretar ministarstva i pomoćnici ministra" saopštio je MUP.

Dačić je sa saradnicima analizirao bezbednosnu situaciju u zemlji i regionu, kao i pitanja od značaja za funkcionisanje Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

 

Takođe, Dačić je saradnike upoznao sa najvažnijim zadacima u narednom periodu, čija je realizacija od ključnog značaja za zaštitu ustavnog poretka Srbije.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Bahata vožnja kod Užica: Devojka (18) divljala 116,7 kilometara na sat
Hronika

Bahata vožnja kod Užica: Devojka (18) divljala 116,7 kilometara na sat

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, presretačem su na državnom putu Požega - Užice zaustavili osamnaestogodišnju devojku koja je upravljala automobilom marke “reno“ brzinom od 116,7 kilometara na sat, na delu puta gde je za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, ograničenje brzine kretanja 45 kilometara na sat.

26.05.2024

11:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija