• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

26.05.2024

08:10

"Danka, nismo te zaboravili": Poznati poslali jaku poruku na Međunarodni dan nestale dece

foto MUP

Vesti

"Danka, nismo te zaboravili": Poznati poslali jaku poruku na Međunarodni dan nestale dece

Podeli vest

Juče je bio Međunarodni dan nestale dece, a na profilu Centra za nestalu i zlostavljanu decu na društvenoj mreži Instagram podeljen je potresni video snimak, na kome su naše poznate ličnosti rekle po nekoliko rečenica o devojčici Danki Ilić (2) iz Bora koja je zverski ubijena 26. marta, a njeno telo još uvek nije pronađeno.

- Danas je Međunarodni dan nestale dece. Posvetili smo ga Danki, ali i sva druga nestala deca su uvek sa nama u mislima. Mi i dalje gajimo nadu da će se vratiti kući. Podelite ovaj video sa prijateljima. Hajde da pokažemo koliki je krug podrške porodicama koje i dalje čekaju vesti o svojoj nestaloj deci. Nestala deca ne smeju biti zaboravljena! - piše ispod videa koji je objavljen.

Na snimku se mogu videti pevačice Nataša Bekvalac i Seka Aleksić, glumci Jadran Malkovič, Petar Benčina, Stefan Radonjić, Milena Radulović i Dragana Mićalović, voditeljka Jovana Joksimović, Slobodan Negić, otac ubijene devojčice Sofije Negić (13) i muzičarka Tijana Bogićević. Na kraju snažnu poruku poslao je i Igor Jurić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CNZD (@cnzd.rs)

Ja ne gubim nadu! Verujem da će se svako dete izgubljeno dete vratiti svojoj kući. Ne dozvoljam da nestala deca budu nevidljiva. Zbog toga biram da budem glas onih, čiji se glas ne čuje. Ovaj dan posvećujemo Danki Ilić. Danka je nestala 26. marta 2024. godine i još uvek nije pronađena. Nestala deca ne smeju biti zaboravljena. Mi te nismo zaboravili Danka! Mislimo na tebe svaki dan. Nedostaješ nam, malena. Spominjemo te često. Znaj da mi i dalje gajimo nadu da ćeš se vratiti kući - navode poznate ličnosti u video snimku koji su joj posvetili na Međunarodni dan nestale dece.

Da podsetimo, Danka Ilić (2) devojčica iz Bora nestala je 26. marta u Banjskom polju dok je bila na imanju svog dede. Naime, istragom je utvrđeno da je devojčica zverski ubijena, a da je njeno telo bačeno na obližnju deponiju. Međutim, njeno telo do danas nije pronađeno i pored svih napora timova koji su učestvovali u potrazi. Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), podsetimo, radnici borskog JKP "Vodovoda" osumnjičeni su za teško ubistvo devojčice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija