• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/ blic

24.05.2024

09:25

"Golubice moja mila": Potresne reči oca ubijene studentkinje Ivane Krivokapić

printscreen facebook/slobodan.krivpokapic

Vesti

"Golubice moja mila": Potresne reči oca ubijene studentkinje Ivane Krivokapić

Podeli vest

Ivana Krivokapić (26) brutalno je ubijena pre 17 meseci u iznajmljenom stanu na Zvezdari, u Beogradu, a za osumnjičenim ubicom Jetmirom Gočajem (24), Albancom iz Crne Gore i dalje se traga. Porodica ubijene devojke je neutešna i na društvenim mrežama svako malo osvanu tužne reči i osećanja.

Porodica ubijene devojke je neutešna i na društvenim mrežama redovno postavlja tužne poruke. 

- Kada osetim da klonem, kada me sve tuge nađu u jednom danu, tad zatvorim oči i odem u svoj svet. U kojem ću te naći, iz kojeg ne ideš. Često pomislim i poželim da dodirnem nebo, da ti se barem na kratko približim. Golubice moja mila - napisao je na društvenim mrežama Slobodan Krivokapić, otac ubijene devojke.

 

 

Podsetimo, Ivana je ubijena 24. decembra prošle godine, a njeno telo su u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari pronašla njena braća, koja su se zabrinula jer im se Ivana nije javljala na telefon.

Jeziv prizor zatekli su kad su ušli u stan, a obdukcijom je utvrđeno da je nesrećna devojka ugušena tako što joj je ubica stavio ruku preko nosa i usta, a vidljive povrede imala je na rukama po čemu se videlo da je pokušala da se odbrani od nasilnika.

Istragom je utvrđeno da je ubica njen prijatelj sa kojim je išla na planinarenja jer je to mnogo volela i kome je verovala jer ga je pustila u stan. U pitanju je Albanac iz Crne Gore, Jetmir Gočaj koji se nalazi u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica.

Objavljivao slike

Gočaj je, inače, posle njene smrti pokušao da zavara tragove i iste noći je autobusom otišao za Crnu Goru, a na društvenim mrežama je sve vreme objavljivao koliko mu nedostaje i njihove zajedničke fotografije.

Foto: printscreen/ društvene mreže

Surovi ubica Jetmir Gočaj i ubijena Ivana

 

Kad je objavljeno da je osumnjičen za ubistvo on je pobegao i obrisao naloge na mrežama i od tada mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da se krije na Kosovu, ali novih informacija iz istrage od tada nema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26