• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2024

14:31

Vozač kamiona bio drogiran! Skrivio udes u kom je nastradao policajac u penziji (FOTO/VIDEO)

Printscreen You Tube

Vesti

Vozač kamiona bio drogiran! Skrivio udes u kom je nastradao policajac u penziji (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Muškarac (50) koji je, kako se sumnja, vozio kamion koji se direktno zakucao u autobus u kojem je nastradao vozač autobusa, a povređena 21 osoba, pozitivan je na droge, pišu portali.

Kako saznajemo, on je nakon saobraćajne nesreće podvrgnut testu na alkohol i narkotike. Utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi, međutim test na droge je ukazao da je pozitivan na narkotike.

Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu obavestilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje će preuzeti istragu s obzirom na to da je u pitanju krivično delo sa smrtnom posledicom.

Direktno se zakucao u autobus

 

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je do stravične nesreće došlo kada se kamion sa sporednog puta uključivao na glavni put u Stublinama.

 

 

Prema informacijama koje posedujemo, do nesreće je došlo kada se kamion uključivao sa lokalnog puta, dok je autobus zadržavao svoj pravac kretanja.

- Vozač kamiona je imao i čak znak STOP, na koji se, kako se sumnja, nije zaustavio. On je direktno udario u autobus, a vozač je stradao na mestu - kaže izvor "Blica".

Kako smo pisali, vozač kamiona je nakon nesreće pokušao da pobegne nakon što je udario u autobus.

21 putnik povređen

Vozač autobusa umro je na licu mesta, a šest osoba je prevezeno u KBC "Bežanijska kosa", dok je 11 povređenih primljeno u Dom zdravlja u Obrenovcu.

Saobraćajna nezgoda se dogodila jutros oko 10 sati.

Foto: Printscreen You Tube

 

 

Lekari Hitne pomoći na mestu su konstatovali smrt M.J. koji je bio za volanom autobusa.

U nesreći koda se danas desila kod Obrenovca, u kojoj je stradao vozač autobusa, kako Blic saznaje povređena je ukupno 21 osoba, i svi su bili u autobusu, rekao je za "Blic" doktor Miloš Peković, vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Obrenovac.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu uhapšen je vozač kamiona (50) koji se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nesreću u mestu Stubline.

O vozaču autobusa koji je poginuo pročitajte u posebnoj vesti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nana

pre 1 nedelju

Mala mu bika penzija a jak i zdrav moze jos da radi.. Mogao je da bleji

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!
Tenis

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!

Australijski teniser Bernard Tomić (31) predao je meč Japancu Juti Šimicuu na turniru Litl Rok open u Arkanzasu pri vođstvu protivnika 1:0 u setovima. Ono što je obeležilo ovaj meč jeste zanimljiva scena koja je viđena, kada je Tomić ušao u raspravu sa svojom devojkom Keli Hanom!

03.06.2024

12:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija