• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.05.2024

14:25

Oglasilo se Prvo OJT povodom tuče Italijana u Beogradu: Nasilnik ostaje u pritvoru

V. Bilić

Vesti

Oglasilo se Prvo OJT povodom tuče Italijana u Beogradu: Nasilnik ostaje u pritvoru

Podeli vest

Osnovno javo tužilaštvo u Beogradu vodi postupak protiv osumnjičenog B.B.(37) zbog krivičnog dela Teška telesna povreda.

Naime, sumnja se da je on u ponedeljak u jednom poznatom beogradskom hotelu naneo teške telesne povrede O.B. (24)

"Osumnjičeni je dana 07.05.2024. godine  saslušan u prostorijama tužilaštva, kojom prilikom je, u prisustvu izabranog branioca, priznao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret. Imajući u vidu da je osumnjičeni strani državljanin, javni tužilac je podneo sudiji za prethodni postupak Prvog osnovog suda u Beogradu  predlog za određivanje pritvora shodno s obzirom da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva" saopštilo je tužilaštvo. 

Prvi osnovni sud u Beogradu je dana 07.05.2024. godine doneo rešenje kojim je određen pritvor prema osumnjičenom u trajanju od 30 dana.

"U daljem toku postupka javni tužilac će ispitati svedoka oštećenog, zatim druge svedoke, naložiće medicinsko veštačenje vrste, težine i mehanizma nastanka povreda oštećenog, kao i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, kao i sve druge neophodne radnje u cilju utvrđivanja pravilnog i potpunog činjeničnog stanja nakon čega će doneti odluku" navedeno je u saopštenju. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Crne vesti za Zelenskog stigle iz SAD! Gotov je?! Sve se rešava 20. maja!
Planeta

Crne vesti za Zelenskog stigle iz SAD! Gotov je?! Sve se rešava 20. maja!

Ako Zelenski ostaje na funkciji, on će biti podložan optužbama da je iskoristio rat da podriva demokratiju tako što je preuzeo kontrolu nad medijima, sklanjajući svoje kritičare i rivale i uzdižući svog "prijatelja", Andrij Jermaka, iznad karijernih državnih službenika i diplomata, piše Vašington Post.

19.05.2024

10:00

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)
PROTEST

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)

Izraelska policija je upotrebila vodene topove i rasporedila konjičke jedinice kako bi rasterali pripadnike protest u Tel Avivu, organizovane protiv vlade i u znak podrške oslobađanju talaca iz Pojasa Gaze. Miting je bio praćen sukobima sa snagama za sprovođenje zakona, kao i hapšenjima.

19.05.2024

10:20

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12