• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/IG 192

28.04.2024

08:39

Jeziv sudar kod Smedereva: Obilazio kolonu i udario u vozilo iz suprotnog smera

PRTS IG 192

Vesti

Jeziv sudar kod Smedereva: Obilazio kolonu i udario u vozilo iz suprotnog smera

Podeli vest

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila dogodila se kasno sinoć u Kolarima.

Trenunto nema infromacija o stanju učesnika ovog udesa. Saobraćaj je za vreme uviđaja bio potpuno obustavljen.

Sumnja se, sudeći po jednom komentaru,  da se saobraćajna nezgoda dogodila kada je vozač obilazio kolonu i udario u vozilo iz suprotnog smera.

Foto: printscreen 192

 

Na instagram stranici 192 objavljene su fotografije ove saobraćajne nezgode. 

"Upravo sam tad prošao motorom ono je katastrofaaa ulje na sve strane u dužini 100 metara, autobus jedan citroen karavan i još dva vozila....lik odvaljen od alkoholaa preticao i zakuca se pravo u vozila iz suprotnog smera..." jedan je od komentara na ovoj objavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Inače, objavljene fotografije svedoče u udarcu koji je bio. Prednji deo jednog automobila, verovatno onog koji je izazavo nezgodu, skoro je potpuno uništen. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sergej i Mitar tresli mrežu, Al Hilal je šampion! (VIDEO)
Fudbal

Sergej i Mitar tresli mrežu, Al Hilal je šampion! (VIDEO)

Napadač Al Hilala Aleksandar Mitrović postigao je dva, dok je njegov kolega iz reprezentacije Sergej Milinković Savić upisao jedan gol u pobedi protiv Al Hazema 4:1 u 31. kolu prvenstva Saudijske Arabije i tako matematički obezbedili titulu šampiona.

11.05.2024

17:37

Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!
Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!

Ruska vojska napala je selo Glubokoe u Harkovskoj oblasti, na manje od 23 kilometra od severnog predgrađa Harkova., a rusko ministarstvo odbrane objavilo je spisak naselja koje je u ovoj oblasti za kratk ovreme zauzela grupa Sever.

11.05.2024

12:09 >> 15:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija