• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jugmedia

27.04.2024

22:52

Devojku izujedao pas dok je izlazila iz frizerskog salona! Treći napad lutalica za dva dana

Privatna arhiva

Vesti

Devojku izujedao pas dok je izlazila iz frizerskog salona! Treći napad lutalica za dva dana

Podeli vest

Mlađu Leskovčanku danas je u Radničkom naselju, na kraju ulice Nikole Skobaljića, ujeo pas lutalica.

Ona je oko 13.20 časova izašla iz jednog frizerskog salona, kada ju je napao pas i ugrizao je, potvrdili su očevici.

- Iz grupe od četiri psa, izdvojio se jedan žuti i nasrnuo na devojku, koja nije obraćala pažnju na njih. Ubrzo potom se začuo vrisak. Hitna pomoć je pod rotacijom stigla odmah, previla devojku i odvezla je - prenosi Jugmedia svedočenja prisutnih.

Da sve bude još bizarnije, to je treći napad na prolaznike u Radničkom naselju u poslednja dva dana.
Zaposleni u ZOO higijeni "JKP Komunalac" i danas su tragali za psima po ulicima.

- Nažalost, ne možemo biti na desetak mesta u isto vreme. Imamo utisak da ih neko namerno pušta na ulice. Čuo sam da neki od Leskovčana imaju neregistrovane azile pa izbacuju životinje na ulice kada se namnože - kaže jedan od radnika u ovoj službi, koji je sa kolegom bio u naselju Toma Kostić, gde je takođe viđen čopor pasa.

Psi lutalice su, podsetimo, izujedali juče dve žene u Leskovcu u Ulici Gavrila Principa. Obe su završile u Hitnoj pomoći, gde su im sanirane rane. Sedamdesetdevetogodišnja Ljubinka Jović zadobila je više ujeda po rukama i nogama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija