• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

23.04.2024

16:28

Komšinica o jezivoj nesreći u Knjaževcu u kojoj je poginuo Nikola iz Vlasotinca

facebook.com

Vesti

Komšinica o jezivoj nesreći u Knjaževcu u kojoj je poginuo Nikola iz Vlasotinca

Podeli vest

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34) nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u selu Gornje Zuniče nedaleko od Knjaževca. Vozilom su uleteli u kuću, a Nikola je zadobio stravične povrede od kojih je preminuo u bolnici!

Kako saznajemo, saobraćajna nesreća dogodila u noći između ponedeljka i utorka oko ponoći, kada je vozilo, prema rečima izvora bliskom istrazi, izletelo iz krivine, a potom udarilo u banderu. Zatim se odbilo se, preletelo kanal i udarilo u betonsku ogradu.

Foto: facebook.com

 

 

Kako kaže naša sagovornica, nju je iz kreveta probudio jak prasak.

- Bilo je oko ponoći, samo se čuo jak udarac. Kad sam pogledala kroz prozor, videla sam auto koji je udario u kuću moje komšinice, koja se nalazi tik do moje. Došli su u tom trenutku vatrogasci i Hitna pomoć. Auto je bio toliko uništen, da su vatrogasci morali da ga iseku. To je dosta čudan put. Kao da se samo tu dešavaju nesreće. Ni ne mogu da izbrojim koja je ovo po redu. On je vozio žustrije, udario u banderu, a kada je preletao preko kanala, pokupio je i znak, koji se komšinici Radi zabio direktno u ulazna vrata od kuće i probio ih - kaže meštanka koja se nalazi do kuće u koju je udario automobil. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija