• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

13.02.2024

14:40

Skinuo se i tražio oralni seks! Detalji o silovatelju iz Aleksinca

Shutterstock

Vesti

Skinuo se i tražio oralni seks! Detalji o silovatelju iz Aleksinca

Podeli vest

Muškarac S.J. (32) iz Aleksinca koji je osumnjičen da je u nedelju popodne silovao Nišlijku (24) u liftu jedne zgrade u centru grada, samo tri dana ranije u jednom prigradskom naselju u Aleksincu pokušao to isto da učini.

On se trenutno nalazi iza rešetaka, a kako saznajemo u Višem javnom tužilaštvu u Nišu još nije saslušan što bi trebalo da se obavi danas popodne ili sutra prepodne. Za njegovo procesuiranje zbog sumnje da je izvršio silovanje će biti nadležan Viši sud u Nišu.

- On je u sredu ili četvrtak prošle nedelje ušao u jednu pekaru u tom prigradskom aleksinačkom naselju, vrteo se tu nešto, a onda je skinuo pantalone i gaće, pokazao polni organ jednoj radnici i počeo da se približava njoj, aludirajući na to da želi oralni seks. Vrisak je čula druga radnica, izletela iza zadnjih prostorija i nekako su ga oterale odatle - rekao nam je izvor iz ovog prigradskog naselja.

U pekari smo dobili kratku izjavu od poslovođa.

- Ne možemo mi sada da ulazimo u te detalje šta se i kako dogodilo. Kada se to desilo, a trajalo je nekoliko minuta, odmah smo pozvali policiju. Došli su za desetak, petnaestak minuta i dali smo im snimke svih kamera tako da se na tim video materijalima vidi šta se dogodilo. Policija sve to ima. Sigurno da se radnica istraumirala posle toga - rekao nam je on.

 

Protiv osumnjičenog silovatelja S.J. Osnovno javno tužilaštvo Aleksinac će pokrenuti krivični prijavu za krivično delo nedozvoljene polne radnje u redovnom postupku što znači da će za to "skidanje" pred radnicom biti gonjen, ali bez pritvaranja, piše Kurir.

- Za to krivično delo zaprećena je sankcija od novčane kazne do tri godine zatvora- rečeno nam je u OJT Aleksinac.

Kako saznajemo on je pravio lom po Aleksincu u par navrata, lomio izloge. Nakon toga je dva puta prebacivan u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Toponici, ali je puštan jer je zaključeno da nije duševno oboleo.

Njegovo nedelo u nedelju popodne naježilo je mnoge Nišlije jer je jednu devojku pretvorio u žrtvu silovanja i naneo joj traume za ceo život. Kako su nam rekli na licu mesta u zgradi gde se dogodilo bezumlje, on je sačekao da uđe u lift, a onda je jadnu devojku udarao i obljubio.

Prema rečima nadležnih, devojka je iz kandži manijaka izašla sva izgrebana i sa podlivima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera ložač

pre 3 meseca

Onda,, doktorčić,, nije u vinklu ako ga je proglasio uračunljivim. Njega strpati u ludaru pa kad se izleči neka traži posao jer nije stručan..

Prijatelji uhapšenog manijaka iz Aleksinca otkrivaju: Silovao da bi pobegao u zatvor od dugova
Hronika

Prijatelji uhapšenog manijaka iz Aleksinca otkrivaju: Silovao da bi pobegao u zatvor od dugova

Građevinski preduzimač iz Aleksinca S. J. (32) koji je uhapšen preksinoć samo nekoliko sati nakon što je silovao devojku (24) u liftu u zgradi u centru Niša, danima pre jezivog zločina razbijao izloge po Aleksincu i napastvovao je jednu ženu u pekari, a njegovi poznanici uvereni su da je to namerno radio kako bi dospeo u zatvor, pošto je u ogromnim dugovima i mislio je da će ga robija spasti poverilaca!

13.02.2024

08:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija