• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

07.02.2024

19:11

Naložena obdukcija bebe koja je poginula u Paraćinu! Utvrđuje se ovo (FOTO)

Shutterstock

Vesti

Naložena obdukcija bebe koja je poginula u Paraćinu! Utvrđuje se ovo (FOTO)

Podeli vest

Četvoromesečna beba muškog pola, koja je 29. januara oko 22 sata u Paraćinu pala sticajem nesrećnih okolnosti sa prvog sprata zgrade u podrum, preminula je u Beogradu u Univerzitetskoj dečjoj klinici.

Lekari u Tiršovoj i pored nadljudskih napora nisu uspeli da se izbore za život dečačića, koji je u tu bolnicu prebačen odmah nakon pada iz Opšte bolnice u Paraćinu.

Naložena je obdukcija, nakon čega će se znati koje je sve povrede beba imala i tačan uzrok smrti.

 

Podsetimo, stravičan događaj koji je po drugi put unesrećio porodicu Đ., raseljenu davno sa Kosova, dogodio se u prisustvu roditelja preminule bebe, kada je njen deda po ocu, Momčilo Đ, izneo bebu sa nosiljkom iz automobila i krenu stepeništem ka stanu u kom su živeli u jednoj od zgrada u paraćinskom naselju Jagodnjak, pišu Novosti.

Želeći da bebi namesti ćebence koje joj je pokrilo lice, deda je nosiljku za trenutak prislonio na gelender,nakon čega je beba ispala i završila u podrumu zgrade, proletevši kroz prolaz između stepeništa.

Foto: Pixabay, Rina

Ilustracija

 

Ova stravična tregedija podsetila je na još jedan užas koji je doživela ista porodica pre 14 godina u iznajmljenoj kući u Glavici, gde su tada živeli. Otac upravo preminule bebe izgubio je u požaru brata i sestru, blizance koji su tada imali samo tri godine.

On je tada imao 11 godina i nalazio se u drugom delu kuće, pa je izbegao tragediju i ostao nepovređen.

- Kao da se ta porodica kamenjem na boga gađala - bio je komentar jednog od komšija nakon što je čuo da je nesrećna beba preminula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija