• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

06.02.2024

09:06

Apatinac zbog devojke umalo ostao bez uha: Napadač ga oborio, pa krvnički grizao

S.T

Vesti

Apatinac zbog devojke umalo ostao bez uha: Napadač ga oborio, pa krvnički grizao

Podeli vest

Tokom tuče koja se dogodila za vikend u centru grada, Apatinac B.D. (39) je umalo ostao bez uva. Osim brojnih ugriza, B.D. su konstatovane i druge povrede na telu.

Protiv Nemanje P. (19), takođe iz Apatina, biće podneta krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda, dok će njegov saučesnik, M.P. (19) takođe krivično odgovarati za učestvovanje u tuči.

Njih dvojica su i izazvali tuču, tako što su napali devojku koja se, u društvu B.D. i još jednog drugara, vraćala kući iz grada. B.D. se umešao u nameri da je odbrani i tom prilikom od obojice dobio više udaraca.

Nakon što ga je izudarao i oborio na zemlju, Nemanja P. je bukvalno seo na njega i krvnički ga grizao za uvo, iako ga je devojka u suzama molila da to ne čini, a drugar pokušavao da mu pomogne.

Povređeni mladić je, čim su napadači otišli, slučaj prijavio policiji i potražio pomoć u hitnoj službi Doma zdravlja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija