• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RINA

31.01.2024

10:22

Gori porodična kuća u Kragujevcu: Vatrogasci izvukli nemoćnu staricu iz požara

Informer.rs

Vesti

Gori porodična kuća u Kragujevcu: Vatrogasci izvukli nemoćnu staricu iz požara

Podeli vest

U kragujevačkom naselju Stara kolonija došlo je do požara kada je vatra izbila u porodičnoj kući. Na lice mesta odmah su izašli vatrogasci koji su brzom i efiksanom akcijom uspeli iz vatrene stihije da izvuku staricu koja se nalazila u zapaljenom objektu.

- Na teren je izašlo osam vatrogasaca sa tri vozila i požar je lokalizovan za nepunih deset minuta. Ono što je najavažnije jeste da su spasili staricu iz vatre. Ona je zadobila povrede usled udisanja dima, ali i opekotine i pružena joj je medicinska pomoć u Kliničkom centru - potvrđeno je za RINU u Upravi za vanredne situacije grada Kragujevca.

Tačan uzrok požara biće poznat nakon detaljne istrage, na zapaljenom objektu pričinjena je veća materijlna šteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija