• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2024

13:06

Pijan hvatao poznanicu za grudi i zadnjicu! Sve se desilo u baraci u ovom delu Beograda

Informer/Beta

Vesti

Pijan hvatao poznanicu za grudi i zadnjicu! Sve se desilo u baraci u ovom delu Beograda

Podeli vest

Policija u Beogradu u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila je juče I.A.(30). Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog prijave za nedozvoljene polne radnje.

On je, navodno, istog dana u pijanom stanju, u Novom Beogradu, u Ulici Španskih boraca otišao u baraku kod DŽ..M (26) gde joj je pretio silovanjem i hvatao je za grudi i zadnjicu. 

Foto: Printscreen 192.rs Instagram

Ilustracija

Ona je zvala u pomoć sestre, I.A. koji je potom fizički napao i sestre od oštećene koje su pokušale da joj pomognu nanevši im lake telesne povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dolijao lopov: Pljačkao prodavnice po Novom Beogradu
Hronika

Dolijao lopov: Pljačkao prodavnice po Novom Beogradu

Dana 18.01.2024. godine u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni N.D. () na okolnosti izvršenja dva krivična dela Krađa iz člana 203. Krivičnog zakonika koja je izvršio dana 18.11. i 21.11.2023. godine u maloprodajnom objektu “Madži“ na Novom Beogradu.

18.01.2024

19:41

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija