• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2024

18:15

Povređena Sara se probudila: Radnica "Trajala" se uspešno oporavlja na VMA

Informer

Vesti

Povređena Sara se probudila: Radnica "Trajala" se uspešno oporavlja na VMA

Podeli vest

Sara Cakić (20), koja je zadobila teške povrede glave i pluća u eksploziji u fabrici "Trajal" u Kruševcu, oporavlja se na VMA. Prema nezvaničnim saznanjima, devojka je trenutno budna i svesna.

- Njen oporavak teče uredno i bez komplikacija", potvrdio je izvor Telegrafa upućen u slučaj.

Sara je u fabrici radila oko pet meseci i, prema rečima njenog oca, prošla je obuku i sve je urađeno kako treba. Međutim, kako je istakao, nesreću niko nije mogao da predvidi.

Podsetimo, nesreća se dogodila 16. januara u devet časova u pogonu za mešanje raketnog goriva. Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice u Kruševcu izašli su odmah na mesto događaja, lokalizovali i potom ugasili požar koji je izbio usled eksplozije.

Život je izgubio mladić Nikola Rašković (18), dok je četvoro njih povređeno, od kojih Sara najteže.

Neposredno nakon nesreće, korporacija "Trajal" oglasila se saopštenjem u kojem se navodi da je pogon "radio uz primenu svih bezbednosnih mera i pod nadzorom kamera".

Naveli su i da će njihove stručne službe istražiti detalje slučaja. Istragu su najavili i ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić i ministar odbrane Miloš Vučević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija