• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2024

22:27

Epilog saobraćajnog udesa kod Omoljice: Poginuo vozač (50) u lančanom sudaru

Rina

Vesti

Epilog saobraćajnog udesa kod Omoljice: Poginuo vozač (50) u lančanom sudaru

Podeli vest

Muškarac iz Omoljice poginuo je danas popodne u lančanom sudaru, na ulazu kod Pančeva, zvanično je saopšteno iz MUP-a.

U sudaru koji se desio oko 17.20 časova, kako se precizira u saopštenju, učestovovala su tri vozila. U tom udesu smrtno je stradao muškarac (50) iz Omoljice, vozač jednog od tri  automobila. Takođe je jedna osoba teže povređena:

"Na mestu nesreće intervenisale su ekipe Hitne pomoći. Policija je takođe obavila uviđaj i na terenu je bio dežurni tužilac OJT iz Pančeva. Saobraćaj se na ovoj deonici puta obavljao naizmenično", potvrdili su iz policije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija