• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

09.01.2024

14:16

"Kažu da je jedan iz Beograda, a drugi iz Pančeva"! Novi detalji zločina u novogodišnjoj noći

Informer/društvene mreže

Vesti

"Kažu da je jedan iz Beograda, a drugi iz Pančeva"! Novi detalji zločina u novogodišnjoj noći

Podeli vest

Dragomir J. (45) zvani Gile iz Starčeva preminuo je nakon što su ga brutalno pretukli mladići stari svega dvadesetak godina uoči dočeka Nove godine u Pančevu!

Nesrećnog Starčevca su tukli do te mere da su mu smrskali lobanju i kičmeni moždinu, a posle gotovo celonedeljne borbe lekara on je preminuo!

Kako saznajemo, stravičan zločin se dogodio 31. decembra samo sat vremena pred doček Nove godine. Dvojica mladića, stara svega dvedesetak godina, su Dragomira brutalno prebili, a prema rečima poznanika, zatim su ga ostavili da umre u grmlju. Pored su navodno pokušali i da ga opljačkaju, piše Alo

Kako saznajemo, ubrzo je policija uhapsila počinioce stravičnog zločina. Reč je o N. G. (20) i A. B. (22). Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog. Telo nesrećnog Starčevca je na obdukciji i za sada nije poznat termin sahrane.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od napadača se navodno sam predao policiji.

- Kažu da je jedan iz Beograda, a drugi iz Pančeva. Navodno jednog od njih je grizla savest pa se sutradan sam prijavio policiji i predao. A zatim je ubrzo uhapšen i drugi. Koliko je to tačna priča ne znamo, ali tako kažu njegovi bliski - kaže meštanka.

Foto: informer/drustvene mreze

 

Podsetimo, prema rečima prijatelja, mladići su na Starčevca nasrnuli navodno zbog pića.

- Dragomir je taj dan radio i posle posla je svratio u jednu kafanu kod Zelene pijace u Pančevu, kako bi uoči dočeka popio neko piće, a zatim otišao kući. Za njegov sto su sela dvojica mladića. Nije ih poznavao ranije. Neki pričaju da su mu tražili da im plaća pića, a da kad je odbio da je brutalno pretučen, dok neki kažu da su na smenu plaćali ture, ali da je svađa izbila oko nekih četiri vinjaka ko će da plati - kaže jedna od Dragomirovih prijateljica i dodaje stravične detalje:

- Najverovatnije je neka pića platio on, a neka ti klinci, međutim, u jednom trenutku su oni počeli da se svađaju s Dragomirom oko četiri vinjaka. Dragomir je zaista uvek bio miroljubiv, nikada nije pravio bilo kakve probleme, pa se okrenuo i otišao kada je video da je reč o problematičnim mladićima. Gile zaista ne bi ni mrava zgazio i svi ga znaju kao dobricu. Međutim, kada je krenuo kući da stigne na autobus za Starčevo, oko 23h, ta dvojica su ga sustigla i brutalno ga pretukla. Udarali su ga rukama i nogama, čime god su stigli, a zatim su ga ostavili kao životinju u zelenilu pored staze iza neke zgrade i otišli. Ostavili su ga da umre bukvalno - navodi Dragomirova prijateljica iz Starčeva koja je iz poštovanja prema porodici želela da ostane anonimna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija