• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

22.12.2023

20:52

Uhapšeni otac i sin! Posle svađe oko devojke upucao druga u stomak, otac bacio pušku u reku!

Dnevni avaz

Vesti

Uhapšeni otac i sin! Posle svađe oko devojke upucao druga u stomak, otac bacio pušku u reku!

Podeli vest

Otac i sin sutra će biti saslušani u VIšem javnom tužilaštvu u Smederevu. Ranjeni i dalje kritično

Po naloguVišeg javnog tužilaštva u Smederevu policija je uhapsila oca i sina iz okoline Velike Plane zbog pokušaja ubistva i nelegalnog posedovanja oružja.

Naime, kako se sumnja A.M. je juče ranio druga u stomak jednim hicem iz puške.

- Sumnja se da je nakon zločina pozvao oca i rekao mu šta je uradio. V.M. ga je, zatim, stavio u kola i odvezao ga kod druga u Beograd. Otac je zatim do Velike Morave odneo i bacio pušku. Međutim, nakon privođenja inspektore je odveo na mesto gde je i nađeno oružje. Tada je i rekao da je to njegova puška i da je u noj bio samo jedan metak - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako saznajemo, ranjeni (19) je sa još jednim drugom došao kod A.M. Nakon svađe, navodno, oko devojke mladić je izvadio pušku i ranio ga u stomak.

Povređeni se u bolnici u kritičnom stanju.

Oglasila se policija

Policija u Velikoj Plani, u saradnji sa policijom u Beogradu i Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su noćas A. M. (23) iz okoline Velike Plane, zbog ubistva u pokušaju i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija