• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/ blic

22.12.2023

13:31

Upucao tinejdžera zbog devojke?! Detalji obračuna u Velikoj Plani

Shuterstock

Vesti

Upucao tinejdžera zbog devojke?! Detalji obračuna u Velikoj Plani

Podeli vest

Ranjavanju tinejdžera N.D.(19) u Velikoj Plani prethodila svađa između dvojice mladića zbog devojke.

Kako nezavnično saznajemo tinejdžer je došao pred kuću u kojoj Aleksandar M. (23) živi sa babom. Njih dvojica su se posvađali, navdono oko devojke, a u jednom trenutku Aleksandar je ušao u kuću i odmah se vratio i iz puške koju je ilegalno imao pucao tinejdžeru u stomak.

Nakon pucnjave Aleksandar M. je pozvao svog oca B.M. i ispričao mu šta je uradio.

- B.M. je prvo sakrio pušku iz koje je njegov sin pucao, a onda je i sina odvezao u Beograd, kod druga, gde je Aleksandar uhapšen u jutarnjim satima - objašnjava izvor iz istrage i dodaje i da je B.M. takođe uhapšen i da mu se na teret stavlja pomoć učiniocu krivičnog dela i prikrivanje. 

Inače ranjeni mladić je transportovan u bolnicu i lekari su mu konstatovali teške povrede opasne po život.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Puškom upucao tinejdžera! Haos kod Velike Plane
Hronika

Puškom upucao tinejdžera! Haos kod Velike Plane

Policijski službenici PU Smederevo, zajedno sa pripadnicima policije u Beogradu, u saradnji sa Visim javnim tuzilastvom u Smederevu, uhapsili su tokom ranih jutarnjih sati A.M. (23) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ubistvo u pokusaju i Nedozvoljena proizvodnja, drzanje, nošenje i promet oruzja i eksplozivnih materija.

22.12.2023

12:53

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20