• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.12.2023

09:29

Uhapšena tinejdžerka iz Bačke Palanke! Lakovernima skidala magiju, evo kako je varala

Shutterstock/Miloš Rafailović

Vesti

Uhapšena tinejdžerka iz Bačke Palanke! Lakovernima skidala magiju, evo kako je varala

Podeli vest

Zajedničkim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu i Novom Sadu uhapšena je K. N. (19) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara u pokušaju.

Ona se sumnjiči da je napravila internet stranicu "otac Aleksej" na kojoj je postavila fotografiju jednog vladike dovodeći u zabludu građane da je stranica njegova i da može da im reši probleme i skine magiju. 

Lažnim prikazivanjem činjenica u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi, osumnjičena je pokušala da dovede u zabludu muškarca (34) iz Kruševca da joj preda novac od 1.000 do 7.000 evra, u zavisnosti od usluge koju traži.

Po nalogu tužioca, sumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Ukoliko ima oštećenih građana, mogu da prijave policiji na broj 192, ili u najbližoj policijskoj stanici




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mario Šarafciger

pre 6 meseci

Netreba devojku uhapsiti već treba te lakoverne debile poslati u Lazu Lazarevića ili u Vršac ,bliže je

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija