• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/glas srpske

23.11.2023

11:27

Gde će im duša?! Bednici ukrali novac iz kutije za priloge vernika u manastiru Dragaljevac

https://www.eparhijazt.com/

Vesti

Gde će im duša?! Bednici ukrali novac iz kutije za priloge vernika u manastiru Dragaljevac

Podeli vest

Sveštenstvo manastira u bijeljinskom naselju Gornji Dragaljevac prijavilo je krađu oko 1.000 konvertibilnih maraka iz manastira i u toku je rasvetljavanje krivičnog dela teška krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Policijskoj stanici Bijeljina juče je u 16 sati sveštenstvo manastira prijavilo da je nepoznato lice ili više njih otuđilo novac iz kutija za priloge vernika.

Izvršen je uviđaj i o svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a policija intezivno traga za lopovom, ili lopovima, jer postoji sumnja da su krađu izvršile dve osobe, odnosno dok ej jedan uzimao novac drugi je čuvao stražu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija