• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.11.2023

18:30

Izgoreo još jedan automobil tokom vožnje! Bukti požar na Iriškom vencu, stvaraju se kolone (FOTO/VIDEO)

Informer

Vesti

Izgoreo još jedan automobil tokom vožnje! Bukti požar na Iriškom vencu, stvaraju se kolone (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Beli automobil, nepoznate marke, zapalio se tokom vožnje danas oko 17 časova na Iriškom vencu u pravcu iz Novog Sada! Na snimku, koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se kako vatra bukti ispod haube.

Na ovom delu puta formiraju se kolone vozila, a saobraćaj se odvija usporeno. Za sada nije poznat uzrok požara. Na sreću, sudeći po komentarima očevidaca, niko nije povređen. Preporuka je da, ukoliko se krećete ovom rutom, usporite i vozite sa dodatnim oprezom. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija