• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.11.2023

11:34

Specijalci ih bacili na pod, stolice letele po restoranu! Novi snimci hapšenja braće Hofman! (VIDEO)

www.mup.gov.rs

Vesti

Specijalci ih bacili na pod, stolice letele po restoranu! Novi snimci hapšenja braće Hofman! (VIDEO)

Podeli vest

U jednom luksuznom restoranu u tržnom centru u Beogradu uhapšeni su kikbokseri braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović, kao i još tri muškarca.

Kako se vidi na dramatičnom snimku, policajci upadaju u lokal i bacaju na pod braću Hofman. Lisice na ruke su stavljene četvorici muškaraca. Oni su u tom restoranu bili u društvu advokata Gorana Karadarevića, kojeg je takođe policija sprovela iz restorana.

Privedenima su stavljene lisice na ruke, a nezvanično nisu se opirali hapšenju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsetimo, braća iz Bijeljine Miljan Vidović i Ljuban Vidović, poznati po tome da maltretiraju ljude, ponovo su došli u centar pažnje jer je jedan od njih maltretirao konobara u jednom ugostiteljskom objektu u Irigu. Oni su pre toga, više puta maltretirali ljude kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Više javno tužilaštvo u Beogradu će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti i provere u cilju utvrđivanja svih činjenica, u cilju procesuiranja učinilaca krivičinih dela i zaštite lične bezbednosti i imovine građana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija