• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/ATV

08.11.2023

09:02

Horor u Velikoj Kladuši: Osuđivani pedofil silovao kolegu

Informer/shutterstock

Vesti

Horor u Velikoj Kladuši: Osuđivani pedofil silovao kolegu

Podeli vest

Senad M. iz Cazina, višestruko osuđivani pedofil, uhapšen je pre nekoliko dana jer je silovao 19-godišnjeg mladića, inače svog kolegu sa posla, u Velikoj Kladuši.

Kako izveštavaju protali iz Bosne i Hercegovine, Senada su uhapsili policajci Unsko-sanskog kantona, nakon prijave žrtve da ga je fizički zlostavljao.

Mladić je slučaj prijavila 3. novembra i otm prilikom je objasnioo da ga je seksualno zlostavljao kolega sa kojim radi.

- Policija je primila prijavu tinejdžera (19) koji je rekao da je zlostavljan u preduzeću u kojem je zaposlen. Nakon razgovora sa žrtvom utvrđeno je da je mladića osumnjičeni Senad M. namamio kod sebe u stan, a onda ga brutalno silovao - saopšteno je iz MUP Unsko-sanskog kantona, ali zbog prirode slučaja nisu izneseni detalji.

Ipak kada se pročulo šta se desilo građani velike Kladuše su demolirali automobil osumnjičeno manijaka.

Inače osumnjičeni Senad M. je bivši košarkaški trener koji je još 2008. godine osuđen na 12 godina zatvora, jer je dve godine silovao dečaka (12), inače sina svojih prijatelja, kojem je bio i trener. 

Nakon presude pedofil je pobegao u Zagreb, gde je u kratkom vremenskom periodu prvo pokušao da siluje dečaka (12), da bi onda i silovao petnaestogodišnjeg tinejdžera, zbog čega je osuđen na 16 godina zatvora. 

Ostaje nejasno kako je dva puta osuđivani pedofil uopšte na slobodi, a pod kojim okolnostima je on pušten predmet je policijske i tužilačke istrage.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija