• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/ telegraf

27.10.2023

09:16

Jezivo nasilje u Obrenovcu! Nasilnik oteo ženu, mahao pištoljem i pretio joj ubistvom na kraju i pucao

emitphoto

Vesti

Jezivo nasilje u Obrenovcu! Nasilnik oteo ženu, mahao pištoljem i pretio joj ubistvom na kraju i pucao

Podeli vest

Zoran M. (44) iz Obrenovca u ponedeljak je preteći pištoljem bukvalno oteo svoju partnerku J.J. (40) dok je bila na poslu, a onda je odvezao u svoju kuću pretio joj da će je ubiti i na kraju pucao u vazduh, nesrećna žena je nekako uspela da pozove policiju koja je uhapsila nasilnika, kome se na teret stavljaju četiri krivična dela.

Prema informacijama iz istrage Zoran M. je u ponedeljak otišao u Železnik na radno mesto svoje devojke J.J. (40) i nakon nekoliko minuta i pretnje pištoljem koji je imao kod sebe, ugurao je u svoj automobil i krenuo prema Obrenovcu. 

- Tokom vožnje do Obrenovca on je sve vreme vikao na nju i pretio joj, a tortura se nastavila i u njegovoj kući. U jednom trenutku je ispalio tri hica iz pištolja. To je uradio kako bi je još više zaplašio. Pretio joj je i bombom. Nesrećna žena je nekako uspela da se domogne telefona i pozove policiju koja je munjevito reagovala i uhapsila nasilnika - objasnio je izvor iz istrage. 

Prilikom hapšenja i pretresa policija je pronašla i pištolj i bombu, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu njemu su pisane četiri krivične pijave i to za nasilje u porodicu, ugrožavanje sigurnosti, nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanja opšte opasnosti.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija