• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RTCG

23.10.2023

08:13

Odbijena žalba advokata osumnjičenih u slučaju "tunel"! Evo šta je sud odlučio

Vlada Crne Gore/printscreen Vijesti

Vesti

Odbijena žalba advokata osumnjičenih u slučaju "tunel"! Evo šta je sud odlučio

Podeli vest

Krivično veće Osnovnog suda u Podgorici odbilo je žalbe advokata osumnjičenih u slučaju "Tunel" I.P. i N.M. i oni će ostati u pritvoru do 30 dana.

Rešenja o odbijanju žalbi branioci okrivljenih su primili u petak, preneo je večeras RTCG.

Zastupnik okrivljenog N.M. advokat Maja Turković, navela je u žalbi da  smatra da je određivanje pritvora neosnovano.

Foto: Uprava policije Crne Gore

 

Osumnjičenima u slučaju "Tunel", K. B, M. V, I. P. i N.M. 15. oktobra je odlukom Osnovnog suda određen pritvor do 30 dana.

Oni su uhapšeni pre desetak dana po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva, zbog sumnje da su deo kriminalne grupe koja je iskopala tunel do depoa Višeg suda u Podgorici.

Foto: Printscreen, Vlada Crne Gore

 

K.B. uhapšena je po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva zbog sumnje da je deo kriminalne grupe koja je iskopala tunel do depoa Višeg suda.

Pred policijskim inspektorima na saslušanju, a i kasnije kod tužioca, K.B. je priznala da je imala određenu ulogu u slučaju "Tunel", dok su ostali negirali krivicu, navodi RTCG. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26