• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Moj_beo_grad

18.10.2023

20:42

"20 šmekera bije jednog dečka"! Brutalna tuča u centru Beograda, sve zabeležile kamere (VIDEO)

video printscreen

Vesti

"20 šmekera bije jednog dečka"! Brutalna tuča u centru Beograda, sve zabeležile kamere (VIDEO)

Podeli vest

Snimak brutalne tuče u centru Beograda osvanuo je na društvenim mrežama.

Dramatične scene zabeležila je nadzorna kamera, a kako se može videti, u tuči je učestvovala veća grupa mladića.

Foto: Informer

Ilustracija

U jednom trenutku, kamera snima jezivu scenu: mladić pada na ulicu i ostaje nepomično da leži, dok ga drugi mladić besomučno tuče. Kako se navodi, sve se odigralo u Karađorđevoj ulici.

- Karađorđeva sinoć, 20 šmekera bije jednog dečka. Komšinica mi rekla vrati snimak, ja sam se drala sa terase da ga ostave 20 likova bije jednog dečka, a kad pogledaš na snimku tu su bile dve grupe jedna je pobegla, a iz te grupe je samo jedan ostao i dobio batine ostali pobegli - stoji u opisu snimka.

Na snimku se vidi da je u jednom trenutku na lice mesta došla policija, ali više detalja o povređenima i uzroku tuče nije poznato.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija