• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

18.10.2023

16:41

Drama kod "Rode" u Nišu:  Žena se onesvestila u kolima pa udarila u vozilo "Toplane"!

D. K.

Vesti

Drama kod "Rode" u Nišu: Žena se onesvestila u kolima pa udarila u vozilo "Toplane"!

Podeli vest

Prava drama odvijala se danas, oko 15 časova, na kružnom toku kod Tržnog centra "Roda" u Nišu nakon što je ženi, koja se nalazila za volanom"volksvagena", pozlilo tokom vožnje. Ona je izgubila kontrolu nad automobilom, prešla preko kružnog toka i sudarila se sa službenim vozilom "Gradske toplane".

Vladimir Jovanović, očevidac ovog nemilog događaja, rekao je da je prelazio pešački prelaz na uglu Vizantijskog bulevara i Ulice Branka Miljkovića kada je video vozilo koje u punoj brzini ide iz pravca Durlana ka "Rodi". 

- Videlo se da je žena bila onesvešćena i da nije upravljala automobilom. Udarila je u ivičnjak kružnog toka, prešla preko zelene površine i drugog ivičnjaka i naletela na "škodu" sa radnicima Toplane. Bila je bez svesti i kada je ekipa Hitne pomoći došla po nju. Jedva su je izvukli iz vozila - izjavio je Jovanović.

Na mesto nesreće odmah su izašle policijske ekipe. Osim žene, povređeni su i putnici iz "škode" pa su intervenisala dva vozila Hitne pomoći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija