• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

11.10.2023

17:26

Policajac koji je šurovao sa Šarićem pušten iz pritvora! Ovo je cifra koju je položio kao jemstvo, osumnjičen da je odavao tajne kriminalnoj grupi

Tanjug

Vesti

Policajac koji je šurovao sa Šarićem pušten iz pritvora! Ovo je cifra koju je položio kao jemstvo, osumnjičen da je odavao tajne kriminalnoj grupi

Podeli vest

Milutin Radovanović, policajac koji je optužen da je bio pripadnik kriminalne grupe Darka Šarića, pušten je danas iz pritvora.

- Radovanović je položio jemstvo koje mu je sudsko veće odredio, u visini od 100.000 evra i on je odlukom suda pušten iz pritvora - kaže izvor "Kurira".

Podsetimo, sudsko veće je na glavnom pretresu održanom 25. septembra prihvatilo zahtev odbrane da se Radovanoviću i njegovom kolegi Danilu Stanoviću pritvor zameni jemstvom kao garancijom da će se redovno odazivati pozivima suda.

Foto: printscreen

Milutin Radovanović

Kako saznajemo, i Stojanović je upisao hipoteku u vrednosti koju je sud odredio i očekuje se da i on uskoro izađe na slobodu.

- Jemstvo nije samo keš, već može da bude i stan, što je prosečna vrednost jednog stana. To je po nama iznos koji odgovara - saopštio je tada sudija Zoran Šešić.

Podsetimo, Radovanović je u pritvoru bio od sredine juna prošle godine, kada je u pratnji svog branioca došao u Tužilaštvo za organizovani kriminal koje je protiv njega tada vodilo istragu zbog sumnje da je bio pripadnik kriminalne grupe.

Na početku suđenja pred Specijalnim sudom u Beogradu, on je negirao da je pripadnicima grupe odavao poverljive informacije iz istraga, tvrdeći da je samo radio operativni posao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vojin

pre 8 meseci

Ma kakvo jemstvo za kriminalce treba da ostane u zatvoru nema veze staje bio u policiji bas zato takvima treba da bude trostruka kazna jer ga drustvo placa a on se bavi kriminalom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija