• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2023

18:52

Podizao tuđ novac sa karticama, pa ih trošio na kocku: Uhapšen muškarac u Beogradu

Informer

Vesti

Podizao tuđ novac sa karticama, pa ih trošio na kocku: Uhapšen muškarac u Beogradu

Podeli vest

Muškarac P. R. (32) uhapšen je u Beogradu zbog postojanja sumnje da je izvršio više krivičnih dela falsifikovanje i i zloupotreba platnih kartica.

On se sumnjiči da je tokom avgusta, septembra i oktobra ove godine u Beogradu, u filijalama pojedinih banaka, razgovarao sa klijentima i navodio ih da mu pokažu svoju platnu kraticu, ili je, koristeći nepažnju klijenata koji su u rukama držali platne kartice, zapisivao ili fotografisao podatke u vidu broja platne kartice ili sigurnosnog koda.

Potom je, kako se sumnja, pribavljene podatke koristio da bi prebacio novac sa računa oštećenih klijenata na svoje naloge u kladionicama.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Kako se sumnja, P. R. je na ovaj način oštetio fizička lica za više od 450.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Policija poziva građane koji su oštećeni na ovaj ili sličan način da se jave policijskim službenicima Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata UKP-a Policijske uprave za grad Beograd (Bulevar despota Stefana 107, ulaz 3).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Malović: Vučić im stoji na putu ka pljačkanju Srbije
Politika

Malović: Vučić im stoji na putu ka pljačkanju Srbije

Branislav Malović, član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе oglasio se povodom prepiski sa aplikacije Skaj koje su danas objavljene, a u kojima se može videti kako su Radoje Zvicer i njegovi saradnici radili o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

15.06.2024

20:01

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20