• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.10.2023

13:42

Tužilaštvo traži robiju za okrivljenog Zemunca! Nabavio i "valjao" lekove za srce, potenciju i probiotike

Informer

Vesti

Tužilaštvo traži robiju za okrivljenog Zemunca! Nabavio i "valjao" lekove za srce, potenciju i probiotike

Podeli vest

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv J.D. (42), iz Zemuna koji je nelegalno nabavio lekove za potenciju, probiotike i vitamine i prodavao ih.

Kako saznajemo utvrđeno je da je J.D. (42) tokom 2019. godine neovlašćeno kupio robu, odnosno lekove, čiji je promet ograničen zbog čega je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.

U tužilaštvu kažu da je prilikom hapšenja i pretresa stana optuženog J.D. pronađeno sedamdeset kutija leka "Flobijan", šest kutija leka "Kardiovitamin", trideset devet kutija leka "Afrička šljiva", četrnaest kutija leka "Naturo pleks", trideset osam kutija leka "Afrička šljiva forte", za koje on nije  posedovao dokumentaciju o poreklu.

Imajući u vidu, kako kaže sagovornik iz tužilaštva, na prethodnu osuđivanost okrivljenog, tužilaštvo je predložilo sudu da se okrivljenom izrekne kaznu zatvora u trajanju od 2 godine, ako i da se privremeno oduzeti lekovi trajno oduzmu od njega.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ovo je amfetamin koji je zaplenjen u Beogradu! Pronađene dve laboratorije, zaplenjeno 2.800 tableta ekstazija! (FOTO, VIDEO)
KAKAV ULOV

Ovo je amfetamin koji je zaplenjen u Beogradu! Pronađene dve laboratorije, zaplenjeno 2.800 tableta ekstazija! (FOTO, VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, zaplenili su više od 180 kilograma amfetamina i uhapsili 10 pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

29.09.2023

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija