• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Treviso oggi

21.09.2023

10:31

Suprugu tukao godinama, mlatio je na poslu, a na kraju joj pretio ubistvom! Srbin (35) uhapšen u Italiji - sumnjao da ga vara

Reuters

Vesti

Suprugu tukao godinama, mlatio je na poslu, a na kraju joj pretio ubistvom! Srbin (35) uhapšen u Italiji - sumnjao da ga vara

Podeli vest

Srbin (35) uhapšen je prošle nedelje u Padovi u Italiji zbog sumnje da je godinama fizički i psihički zlostavljao suprugu, da bi joj na kraju, kada je odlučila da ga ostavi, zapretio da će je ubiti!

Osumnjičeni, kome je sud u Padovi u međuvremenu odredio pritvor, navodno je godinama tukao, maltretirao i kinjio suprugu.

Kako piše portal "Treviso oggi" maltretiranje je počelo još tokom 2020. godine i to nakon svađa zbog "sitnica".

- Odnos među supružnicima se pogoršao, a suživot je iznenada postao težak. Osumnjičeni je počeo da optužuje suprugu za prevaru, izdaju, a nakon toga su krenula i premlaćivanja - navodi izvor ovog portala.

Foto: emitphoto

 

Žrtva je, nakon zadobijenih povreda, često tražila medicinsku pomoć, ali je lekare uvek lagala i izmišljala da se povredila na poslu ili kod kuće.

- Međutim kako se iživljavanje nastavilo, žena je odlučila da napusti supruga i nastavi da živi sama. Tada je počela da dobija strahovite pretnje od supruga. Pretio joj je ubistvom ukoliko mu se ne vrati. Jednom je čak došao na njeno radno mesto i nasrnuo na nju pred kolegama - piše u tekstu.

Plakao, molio, pa kad to nije pomoglo...

Inače portali u Italiji pišu i da je osumnjičeni, nakon što ga je supruga napustila, zvao u nekoliko navrata i molio je da mu se vrati, plačući tom prilikom. Međutim kada mu to nije uspelo, pišu mediji, nastavio je sa maltretiranjem i uhođenjem.

Plašeći se supruga, navodi portal "Treviso oggi", žena je promenila broj telefona, adresu stanovanja, ali je osumnjičeni nastavio sa uhođenjem i pretnjama.

Foto: Shutterstock/Ph_Stephan

Ilustracija

- Nesrećna žena na kraju je odlučila da prijavi supruga policiji i da ispriča kroz kakvu strahotu prolazi godinama. Nakon prijave, policija je odmah započela istragu, a ubrzo i uhapsila nasilnika - dodaje se u tekstu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 8 meseci

Veliki smeker bez M..A. PA KAD JE SUMNJAO DA GA VARA , ZASTO JE NIJE OSTAVIO I TRAZIO RAZVOD?? Zato sto su takvi tipovi nesposobni za zivot i kace se za osobu sa kojom zive iz straha da ne ostanu sami. Cak i batinama da ih nebi ostavila.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija