• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/vijesti

19.09.2023

13:25

Prvi snimci sa mesta jezive nesreće na putu za Budvu! Autobus sleteo u provaliju, najmanje dve osobe poginule

Printscreen/Vijesti.me

Vesti

Prvi snimci sa mesta jezive nesreće na putu za Budvu! Autobus sleteo u provaliju, najmanje dve osobe poginule

Podeli vest

Na putu Cetinje - Budva oko 12 sati došlo je do saobraćajne nesreće kada je autobus kompanije "Papović" sleteo u provaliju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore vozač autobusa je iz za sada nepoznatog razloga u mestu Obzovice izgubio kontrolu i vozilo je sletelo u provaliju i prevrnulo se.

Na vajber grupi Patrola-CG objavljen je snimak sa mesta udesa.

Prema prvim informacijama najmanje tri osobe su poginule dok je veliki broj povređenih. 

Na lice mesta je pored policije i Hitne pomoći i specijalne jedinice policije izašlo i više vatrogasnih ekipa koje pokušavaju da povređene iz više desetina metara duboke provalije izvuku na sigurno. 

Kako je potvrđeno "Vijestima", došlo je do sletanja autobusa na pravcu između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika.

Ekipe Uprave policije u olupini autobusa u 13.10 časova javljaju da više nema povrijeđenih niti novih stradalih. Trenutno se radi pretraga terena, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana.

Autobus firme "Papović" prevozio je putnike na relaciji Nikšić - Budva.

Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povrijeđene do bolnica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija