• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

04.09.2023

10:40

Ovo je stanje dečaka (6) koga je juče udario automobil u Nišu! Bahati vozač ga pokosio pa pobegao

Miloš Rafailović/Vladimir Sporcic

Vesti

Ovo je stanje dečaka (6) koga je juče udario automobil u Nišu! Bahati vozač ga pokosio pa pobegao

Podeli vest

Dečak (6) iz Niša, koga je automobil udario juče u Bregalničkoj ulici dok je vozio biciklu, zadobio je prelome ruke i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja, kažu u Univerzitetskom - kliničkom centru u Nišu.

On će biti zadržan u bolnici radi ispitivanja.

- Dečak je trenutno hospitalizovan u poluintenzivnoj nezi Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš i nalazi u stabilnom zdravstvenom stanju. Nakon jučerašnjeg prijema i urađene hitne dijagnostike, utvrđene su povrede i prelom nadlaktice i podlaktice, te su one odmah i sanirane repozicijom i imobilisane gipsom. S obzirom da je reč o detetu, a kako bi bio sagledan i od strane lekara drugih specijalnosti, radi dalje opservacije, lečenja i praćenja zdravstvenog stanja, biće zadržan na Klinici do daljeg - kažu u UKC Niš.

Udario dečaka, pa pobegao

Podsetimo, vozač je nakon što je automobilom pokosio dečaka pobegao sa lica mesta. Brzom reakcijom policije osumnjičeni je pronađen.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg mladića iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

- On se sumnjiči da je u subotu popodne, u Bregalničkoj ulici u Nišu, upravljajući „hjundaijem“ udario šestogodišnjeg dečaka koji je vozio bicikl, a potom se udaljio sa lica mesta - rečeno je ranije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija