• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.08.2023

06:35

Auto pokosio pešaka na Obrenovačkom putu! Muškarac prebačen u Urgentni

Tanjug/Shutterstock

Vesti

Auto pokosio pešaka na Obrenovačkom putu! Muškarac prebačen u Urgentni

Podeli vest

Muškarac star 30 godina prebačen je sinoć sa teškim povredama u Urgentni centar, nakon što ga je na Obrenovačkom putu oborio automobil, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nesreća se dogodila oko 22.20 na putu pre skretanja za Železnik u pravcu Obrenovca.

Ekipe Hitne pomoći su tokom noći intervenisale nekoliko puta zbog slučajeva intoksikacije alkoholom na javnim mestima i svi alkoholisani pacijenti su voženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Tokom noći službi Hitne pomoći najčešće su se javljali hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari i psihijatrijski i pacijenti. Prema rečima dežurnog lekara 22 ekipe Hitne pomoći su intervenisale ukupno 87 puta, od toga 12 puta na javnim mestima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija