• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

13.07.2023

17:42

Žena ostavila nasilnog hiruga, čeka ga i suđenje!

Printscreen

Vesti

Žena ostavila nasilnog hiruga, čeka ga i suđenje!

Podeli vest

Treći osnovni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Nikole Ostojića, poznatog hirurga sa VMA, koju je tužilaštvo podnelo krajem maja, saznaje informer.rs

Poznatom plastičnom hirurgu na teret se stavljaju krivična dela nasilje u porodici, odnosno nad suprugom, kao i neovlašćeno posedovanje vatrenog oružja.

Đorđe Kalanj, branilac optuženog doktora izjavio je za informer.rs da sud još nije zakazao suđenje.

- Nejasno je zašto se moj klijent još drži u pritvoru. Naročito, jer je opštepoznato da su mnoge rijaliti zvezde zbog optužbi za isto ili slično delo, već posle mesec dana bile puštene iz pritvora i omogućena im je odbrana sa slobode. Zašto onda ovog čoveka drže pet meseci u pritvoru? - kaže advokat Kalanj.

Foto: Printscreen

Dr Nikola Ostojić i supruga Ivana

Inače, nakon podizanja optužnice, nadležno tužilaštvo tražilo je od suda da poznatog hirurga oglasi krivim i kazni ga po zakonu. Takođe, tada je zatraženo i da mu se produži pritvor, u kojem je od trenutka hapšenja, odnosno od polovine februara.

- Postupak tek sledi, ali je nejasno zbog čega se čovek i dalje drži u pritvoru, tim pre jer je njegova supruga Ivana, nedavno, samoinicijativno odlučila, a zatim preko svog punomoćnika nadležnom sudu podnela podnesak, odnosno molbu da se njenom mužu ukine pritvor i omogući odbrana sa slobode ili da bude u kućnom pritvoru. Ona je pokazala visok nivo razumevanja za celokupnu sutuaciju, pre svega zbog njihovo troje maloletne dece, kako ona više ne bi patila i kako bi imala mogućnost češćeg viđanja sa ocem, koji im veoma nedostaje - naveo je Ostojićev advokat.

Kako informer.rs saznaje, Ivana i Đorđe se razvode.

- Postupak razvoda je u toku. Oni su se dogovorili oko svega i to će ubrzo biti okončano - rekao nam je danas Kalanj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija