• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.07.2023

09:59

Odluka Apelacionog suda u Nišu! Novo suđenje za ubistvo preduzetnika iz Surdulice (FOTO)

Informer

Vesti

Odluka Apelacionog suda u Nišu! Novo suđenje za ubistvo preduzetnika iz Surdulice (FOTO)

Podeli vest

Apelacioni sud u NIšu ukinuo je oslobađajuću presudu koju je izrekao Viši sudu u Vranju Vladici Petroviću (38) iz sela Prekodolca kome je suđeno za ubistvo Predraga Perića (47) u selu Žitorađe kod Surdulice i naložio novo suđenje

Vladicu Petrovića je u novembru prošle godine Viši sud u Vranju oslobodio optužbe da je u Žitorađi kod Surdulice u julu 2017. godine ubio Predraga Perića (47), vlasnika Tehničkog pregleda Perić.

Prilikom izricanja oslobađajuće presude sudija je rekao "da u postupku istrage nisu pronađeni neophodni dokazi koji bi potvrdili da je upravo optuženi počinio ubistvo". Odnosno da je on oslobođen krivice ulsed nedostatka dokaza.

Na oslobađajuću presudu tužilaštvo je uložilo žalbu i sada je Apelacioni sud u Nišu naložio novo suđenje. 

Podsetimo Predrag Perić ubijen je u julu 2017. godine, ispred objekta tehničkog pregleda, u kojem je živeo sam. On je upucan u glavu i njegovo telo pronađeno je u lokvi krvi, samo nekoliko desetina metara od puta Vladičin Han - Surdulica, a interesantno je da iako je na objektu bilo više nadzornih kamera ubica nije snimljen, jer je očito dobro znao njihov položaj. 

Foto: Informer

Ubijen ispred svoje firme

Tužilaštvo u Vranju podiglo je optužnicu u decembru 2018, zbog postojanja opravdane sumnje da je Vladica Petrović počinio teško ubistvo.

Prema navodima optužnice, on je 23. jula 2017. godine, između 3 i 3.30 posle ponoći, ispred Tehničkog pregleda u vlasništvu oštećenog, "iz koristoljublja lišio života sada pokojnog Perića".

Inače, Predrag Perić bio je poznati biznismen kako u Surdulici, tako i u Vladičinom Hanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija