• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

13.07.2023

07:31

Jeziva saobraćajka kod Donjeg Milanovca! Došao na odmor u rodno selo pa poginuo

prinstscreen/Instagram

Vesti

Jeziva saobraćajka kod Donjeg Milanovca! Došao na odmor u rodno selo pa poginuo

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu, oko 18 sati, na regionalnom putu između Majdanpeka i Donjeg Milanovca, na ulasku u selo Mosna, poginuo je suvozač na motoru A.Ž. (20) dok je vozač D.P. (21) sa teškim povredama transportovan u bolnicu u Boru

Kako saznajemo mladići su iz sela Topolnica, a nastradali A.Ž . je živeo sa roditeljima u Italiji i u rodno selo se vratio na odmor, dok je njegov drug D. P. zaposlen u Majdanpeku.

- I vozač i suvozač nisu imala zaštitne kacige. Nastradalom A. Ž. je usled snažnog udarca pri padu sa motora došlo do frakture lobanje, koja je dovela do smrtnog ishoda. Dok je njegov drug sa konstatovanim teškim povredama glave, trbuha i unutrašnjih organa prevezen na odeljenje neurohirurgije u Boru, gde će mu se uraditi snimanje skenerom i odraditi detaljnja dijagnostika. Za sada je u stabilnom stanju - objasnio je za Informer.rs doktor Vladica Petrović, iz Doma zdravlja u Donjem Milanovcu. 

Na mesto udesa odmah je izašla policija i tužilac koji su uradili uviđaj, a nakon toga telo nastradalog mladića A. Ž. transportovano je u Opštu bolnicu u Majdanpeku gde će biti urađena obdukcija.

U policiji kažu da se na osnovu tragova na samom mestu nesreće pretpostavlja da je uzrok prebrza vožnja, ali više detalja će biti poznato nakon završenog veštačenja.

Meštani sela Topolnica i Mosna su u šoku, nakon tragedije koja se odigrala na Petrovdan.

- Užas. Katastrofa. Pre dva meseca na mootru je poginuo dečko iz Donjeg Milanovca, a njegov drug je teško povređen. Još se nismo oporavili od tog šoka, a sada ovo - kaže meštanka Mosne. 

Naša sagovornica objašnjava da je prošla dva ssata posle udesa putem gde se odigrala tragedija i da je videla kakva je to bila katastrofa. 

- Ne znam šta je sa decom da jurcaju na motorima. Šta je to što ih tera da tako voze. Potresena sam. Prošla sam putem na mestu gde je poginuo ovaj dečko iz Topolnice. Ne mogu da vam opišem koliko je tamo strašno. Policija je završila svoje i posel toga ej to očišćeno, ali ljudi... Još se sve vidi i krv i svašta nešto. Užas. Sva ta deca koja jurcaju mootrima su trebala da vide to, pa bi se valjda opametili i ne bi tako vozili - kazala je za Informer meštanka. 

 

                                                                     


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija