• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

26.06.2023

15:50

TUŽILAŠTVO NALOŽILO PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE OCA MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA! Rođeni brat će biti saslušan u svojstvu svedoka!

Tanjug/Nebojša Raus

Vesti

TUŽILAŠTVO NALOŽILO PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE OCA MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA! Rođeni brat će biti saslušan u svojstvu svedoka!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Smederevu naložilo je psihijatrijsko veštačenje Radiše B. oca osumnjičenog za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona Uroša Blažića, saznaju Novosti.

Tokom ove sedmice, kako se nezvanično saznaje, biće saslušano najmanje šest svedoka, među njima i rođeni brat okrivljenog za masovno ubistvo. On će u tužilaštvu biti ispitan u svojstvu svedoka.

U dosadašnjem toku istrage je ispitano 48 svedoka i to oštećenih, očevidaca, članova porodica oštećenih. a ispitivanja svedoka se nastavljaju i ove nedelje.

Više tužilaštvo, podsećamo, vodi jedinstvenu istragu protiv Uroša Blažića, njegovog oca Radiše B. (55), ujaka Gorana G, (49) i brata od ujaka. Njih trojica se sumnjiče za nedozvoljeno posedovanje oružja i municije. Svi su u pritvoru.

Uroš Blažić  je u noći 4.maja u Malom Orašju i Duboni iz automatskog oružja ubio osmoro ljudi, a dvanaest teško ranio. Najmlađa žrtva imala je 15, a najstarija 25 godina. Deveta žrtva masovnog ubice je Petar M. (26) koji je preminuo je od posledica ranjavanja pre tri dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija