• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2023

15:08

UHAPŠEN NAPADAČ NA LAVA PAJKIĆA!

Tanjug/Zoran Žestić

Vesti

UHAPŠEN NAPADAČ NA LAVA PAJKIĆA!

Podeli vest

Muškarac U.U. uhapšen je i zadržan u policiji zbog sumnje da je napao Lava Pajkića, državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Naime, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, danas je od strane Trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije doneto rešenje o zadržavanju u trajanju do 48 časova osumnjičenog U.U. zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Nasilničko ponašanje.

- Sumnja se da je U.U.  09.06.2023. godine u večernjim časovima prišao sa leđa oštećenom L.P. koji se kretao ulicom i fizički nasrnuo na njega nanevši mu nekoliko udaraca, usled kojih je oštećeni L.P. zadobio lake telesne povrede, rekao je izvor Informera i dodao:

- Osumnjičeni U.U. će sutra biti saslušan u prostorijama tužilaštva, nakon čega će biti doneta odluka da li će biti predloženo određivanje pritvora, a nakon što budu preduzete druge dokazne radnje, biće doneta odluka o daljem toku postupka, rekao je naš sagovornik.

Foto: Informer

Lav Pajkić

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Lav Pajkić ranije je govorio u jutarnjem programu Informer TV-a o napadu na njega koji se dogodio u petak uveče.

Kako je istakao, na sreću incident nije dalje eskalirao, a slučaj će prijaviti policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 1 godinu

... kad je govno državni sekretar. ... po čemu je zaslužan, po mami ili Bokanu?

Boris

pre 1 godinu

Nadam se da ce odgovarati i da ce doboti veiku kaznu

Nemanja

pre 1 godinu

Nasilnik mora biti kaznjen i osudjen kako ne bi vise ikad pomislio da oze da napada nekog

STEVAN

pre 1 godinu

Jos jednom je policija pokazala da delujue i da svaki nasilnik ubrzo bude pronadjen i uhapsen

Filip

pre 1 godinu

Nasilnik je milio da nece biti pronadjen bravo za njega

Nemanja

pre 1 godinu

Bravo ! Divna vest za gradjane ovim je dokazano da nasilncima se moze stati na put

Tanja

pre 1 godinu

Bravo za policiju koja je brzo pronasla nasilnika .

Branko

pre 1 godinu

Ovim je jos jednom pokazano da nasi nadlezni organi rade dobro svoj posao .

Rade

pre 1 godinu

Napadac koji je napao Lava mora dobiti novcanu kaznu i da zapa,ti da vise nikog ne napada .

Nikola

pre 1 godinu

Ovim je policija pokazala da brzo deluje brzo i jako i zato je uhapsen ovaj covek

Nana

pre 1 godinu

Strogo kazniti počinioca nasilja. Podrska Lavu

milica

pre 1 godinu

i treba da bude napadač uhapšen kad napada nedužne ljude! policija radi odlično posao

Festan Njemanitz

pre 1 godinu

U srbiji sve sami jevreji na drzavnim funkcijama , kao i Predrag Drkonj , samo nema nijedng srbina , jevreji vole tudje pare pa se zato bave srpskim drzavnim poslovima , budzetima koje isplacuje drzava Srbija od kredita americko jevrejske banke MMF , a srpska deca i radnicka klasa ce naravno isplacivati te kredite . Svi znamo da je Zelenski jevrej glumac bas kao i Ali Dzi po kojem je uradjen jevrejski show Ami Dzi , e sad kako to da je blejogradksi jevrej Leon Pajkitz u drzavnoj kancelariji , a srpskja radnicka kalsa i deca sa Kosova nisu dovoljno obrazovana i pogodna da se bave drzavnim funkcijama.

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26