• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dan

26.05.2023

16:06 >> 16:24

POKUŠAJ BEKSTVA VUKOTIĆEVIH UBICA IZ ZATVORA U SPUŽU! Turski kriminalci koji imaju veze sa likvidacijom u Istanbulu, PRESEKLI REŠETKE U ĆELIJI!

printscreen

Vesti

POKUŠAJ BEKSTVA VUKOTIĆEVIH UBICA IZ ZATVORA U SPUŽU! Turski kriminalci koji imaju veze sa likvidacijom u Istanbulu, PRESEKLI REŠETKE U ĆELIJI!

Podeli vest

Dvojica braće iz Turske, E. i M. Sahiti, pokušali su spektakularno bekstvo iz zatvora u Spužu i u tome su za malo uspeli! U zadnji čas su ih sprečili službenici najvećeg zatvora u Crnoj Gori!

Braća su bili smeštena u zasebnim sobama u istražnom zatvoru, u poluotvorenom delu, i u momentu pokušaja bekstva i dalje su bili u karantinu iz zdravstvenih razloga.

Jedan od njih uspeo je da prereže rešetke na prozoru ćelije, kako su se prethodno dogovorili.

Međutim, drugi brat je kasnio sa rezanjem rešetki i upravo to ih je koštalo slobode, jer se pritvorenik koji je odradio svoj deo posla nije dao u bekstvo, već je odlucio da sačeka brata.

Foto: N.Šević

Trenutak ubistva Jovana Vukotića

- Kod jednog od braće, koja su pokušala bekstvo, zatvorski čuvari su pronašli papir na kojem su bila imena dvojice njihovih sunarodnika koji se takođe nalaze u spuškom zatvoru. U pitanju su Volkan Recber i Binali Camgoz, koji su uhapšeni po poternicama Turske, a u toj zemlji ih traže zbog teških dela i slove za vođe kriminalnih grupa - prenosi podgorički "Dan" navode izvora iz istrage.

Recber u svojoj državi važi za vođa kriminalne grupe poznate kao "Göl Gang", dok su članovi Camgozine ekipe označeni kao učesnici u ubistvu Jovana Vukotića, koji je važio za vođu "škaljarskog klana"! 

Uprava zatvora proverava zašto su njih dvojica bili na spisku braće koja su pokušala da pobegnu.

- Plan dvojice Turaka otkriven je pošto je brat, koji je uspeo da preseče rešetke, preko jednog osuđenika poslao poruku bratu koji je ostao u ćeliji. Tako se informacija i raširila među zatvorenicima i ubrzo je stigla i do službenika Kazneno-popravnog doma - piše "Dan".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija