• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.05.2023

13:24

ISTRAGA MASOVNOG UBISTVA KOD MLADENOVCA:  Ujak treba da objasni poreklo automatske puške i četiri bombe!

printscreen

Vesti

ISTRAGA MASOVNOG UBISTVA KOD MLADENOVCA: Ujak treba da objasni poreklo automatske puške i četiri bombe!

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu upravo počinje saslušanje G. G. (49) iz Kragujevca, ujaka Uroša B. (20) koji se sumnjiči za masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje.

On je uhapšen juče, a tužilac želi da ga ispita o arsenalu oružja koje je pronađeno na njegovom posedu, odnosno u pomoćnim prostorijama gde se posle masakra krio Uroš B. i gde je uhapšen.

Na imanju G. G. su, prilikom pretresa, nađeni automatska puška, četiri bombe i dosta municije. Čije je ovo oružje, biće najvažnije pitanje na koje bi trebalo da odgovori ujak osumnjičenog za osmostruko ubistvo i ranjavanje dvanaest mladih ljudi.

Podsetimo, on se ranije izjasnio da nije znao da se Uroš B. krije na njegovom imanju. Prethodno je na iste okolnosti saslušan i Urošev otac R. B. (54), koji se od 11. maja nalazi u pritvoru.

Prilikom pretresa objekata koje je koristio R. B., nađeno je nekoliko stotina metaka različitog kalibra, barutno punjenje za municiju, po jedan pištolj i revolver nalik na vatreno oružje, jedna ručno pravljena naprava sa mogućnošću okidanja, kao i nekoliko optičkih nišana i drugih različitih delova za vatreno oružje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija