• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

15.04.2023

20:53

BORIS I DEJANA SU ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT! Dejanina majka imala loš predosećaj, govorila im da ne idu na izlet!

Instagram

Vesti

BORIS I DEJANA SU ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT! Dejanina majka imala loš predosećaj, govorila im da ne idu na izlet!

Podeli vest

Dejana Neralić (17) i Boris Majorski (18) poginuli su pre šest meseci u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Beške, kada su motorom krenuli ka Vrdničkoj kuli na izlet.

Vladimir Majorski, otac nastradalog mladića, na Instagram stranici posvećenoj tragično nastradalom sinu i njegovoj devojci tim povodom je uz njihovu zajedničku fotografiju objavio:

"Draga moja deco, prolazi tužnih šest meseci kako niste sa nama. Život nam je stao onog trenutka kada ste otputovali u večnost srećni i zaljubljeni. Nama ostaje da se izborimo za pravdu, koja vam pripada i nakon toga da strpljivo čekamo trenutak zajedničkog zagrljaja jednog lepog sunčanog dana, tamo negde iza duge u vašem kraljevstvu".

Foto: Instagram

Borisov otac ostavio potresan status na Instagramu

Podsetimo, njih dvoje su se nalazili na motoru kada ih je "mercedesom" pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina. Boris je bio za upravljačem motora, a Dejana je bila suvozač. Vladimir Majorski, otac stradalog Borisa, tada je za Kurir rekao da su se Boris i Dejana mnogo voleli.

- Krenuli su na taj izlet, u neko etno-selo kod Novog Sada, a na petlji je izleteo automobil, udario ih, na mestu su ostali mrtvi. Boris je vozio motor dve-tri godine, nije mu prvi put da je seo za volan - rekao je tada otac i dodao da su se Boris i Dejana mnogo voleli.

- Takvu ljubav nikada nisam video, to je bilo nešto neverovatno. Sahranićemo ih zajedno u petak u 14 časova na staropazovačkom groblju. Počivaće zajedno, da se ne razdvajaju ni na onom svetu - ispričao je Vladimir, inače vlasnik pogrebnog preduzeća.

Robert Neralić, otac stradale Dejane, takođe je potvrdio reči Borisovog tate.

- Oni su bili u vezi više od godinu dana i nerazdvojni su bili, svuda su išli zajedno, a tako je bilo i u utorak. Oko 17 sati su krenuli ka Vrdničkoj kuli, nažalost, tamo nisu stigli - rekao je za portal Republika Robert.

Imali jaku želju da idu

Dejanina mama im govorila da ne idu Robert Neralić ispričao je za Republiku.rs da je Dejanina majka govorila njoj i Borisu da ne idu na izlet.

- Moja bivša žena im je rekla da ne idu tamo, ne znam iz kog razloga, ali ih je zamolila da to ostave za neki drugi dan. Međutim, oni su imali jaku želju i ipak su odlučili da se upute tamo - rekao je posle tragedije Dejanin otac Robert.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NE PROĐE DAN DA SE NE PITAM GDE SAM POGREŠIO! Vladimir Majorski otac tinjedžera koji je nastradao sa devojkom na motoru kod Beške
Hronika

NE PROĐE DAN DA SE NE PITAM GDE SAM POGREŠIO! Vladimir Majorski otac tinjedžera koji je nastradao sa devojkom na motoru kod Beške

Boris Majorksi (18) i njegova devojka Dejana (17) nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada su se sudarili motocikl i "mercedes" kojim je upravljao S.B. (83). Vladimir Majorski otac nastradalog motocikliste u razgovoru za Informer otkriva šta je prethodilo tragediji, kako je za nju saznao, razlog zbog kog su mladić i devojka u istoj grobnici sahranjeni ali i kako se nosi sa bolom koji kako kaže lomi čoveka u svakom smislu tih reči

20.11.2022

07:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija