• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

11.04.2023

18:32

UDARALI NOGAMA, STOLICAMA, SVIM ŠTO IM JE DOŠLO POD RUKU! Posle brutalne tuče, hvalili se krvavim rukama! Uhapšeni učesnici makljaže u Mokrinu!

printscreen

Vesti

UDARALI NOGAMA, STOLICAMA, SVIM ŠTO IM JE DOŠLO POD RUKU! Posle brutalne tuče, hvalili se krvavim rukama! Uhapšeni učesnici makljaže u Mokrinu!

Podeli vest

D. Z. (27), M. J. (29) , B. L. (20) i I. G. (24) sa područja Kikinde uhapšeni su zbog tuče koja se dogodila u ponedeljak u jednom kafiću u Mokrinu. Jedan od nasilnika pozirao sa krvavim rukama!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su D. Z. (27), M. J. (29) i B. L. (20) sa područja Kikinde, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, kao i I. G. (24) iz istog grada, osumnjičenog za nasilničko ponašanje.

" D. Z., M. J. i B. L. sumnjiče se da su 10. aprila, u toku noći, u ugostiteljskom objektu u Mokrinu, nakon svađe, zadali više udaraca pedesetdvogodišnjem muškarcu usled čega je zadobio teške povrede, i dvadesetčetvorogodišnjaku koji je tom prilikom zadobio lake povrede" saopštila je policija.

 

 

Takođe, četvorica uhapšenih sumnjiče se da su lomili inventar lokala.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

Kako smo saznali teško je povređen  T.Z. (52)  iz Mokrina, koga su brutalno su pretukla četvorica mladića iz Kikinde. Pored njega, pretučen je i mladić kome su slomljene obe podlaktice i on je sa teškim telesnim povredama prebačen novosadski Klinički centar Vojvodine.

Foto: printscreen instagram

 

 - Tuča se dogodila nakon rasprave i verbalnog koškanja između T.Z.  iz Mokrina i D.Z. iz Kikinde. D.Z. je Mokrinčane tukao rukama i inventarom ugostiteljskog objekta. Potom su se tuči priključili M.J. , I.G. i B.L. T.Z. su tukli nogama i stolicama i polomili mu obe podlaktice -navodi naš izvor i dodaje da su tokom tuče nasilniciu lokalu lomili su i razbijali stvari po ugostiteljskom objektu, jedan od njih razbio je vrata lokala.

Foto: printscreen

 

Nakon tuče jedan od nasilnika se slikao sa krvavim rukama i fotografiju podelio na društvenim mrežama!? Ovo je zgrozilu većinu korisnika društvenih mreža.

Inače, uhapšeni muškarci su već poznati policijii. 

Podsetimo, danas je na društvenim mrežama isplivao snimak tuče, na kojem se vidi kako mladići prebijaju jednog gosta. Nasilnici iz Kikinde vređali su pretili ostalim gostima kafane.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija