• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs /Avaz

17.03.2023

12:34

STUDENTKINJA AZRA NA SASLUŠANJU! Priznala da je bila u Beogradu dva dana pre ubistva ESKOBARA! (VIDEO)

Printscreen youtube/Društvene mreže

Vesti

STUDENTKINJA AZRA NA SASLUŠANJU! Priznala da je bila u Beogradu dva dana pre ubistva ESKOBARA! (VIDEO)

Podeli vest

Pred sudom BiH juče je održano ročište u ekstradicionom postupku koji je pokrenut nakon hapšenja Azre Š. (21), za kojom je Interpol raspisao poternicu zbog pomaganja u ubistvu 9. marta na benziskoj pumpi u Rušnju.

Azra je u utorak uhapšena u sudu zbog sumnje da je učestvovala u brutalnoj likvidaciji Ranka Radoševića (54) zvanog Ranko Eskobar.

Za ovo krivično delo preti joj do 40 godina robije. Ona je uhapšena je u Studentskom domu Bjelave u Sarajevu, a prema saznanjima Kurira hapšenje je trajalo dva sata.

Foto: Printscreen youtube Avaz

Potvrdila da je bila u Beogradu

Na početku pretresa sudija je upitala Azru da li je krajem februara do marta bila u Srbiji.

- Jesam, do 7. marta sam bila u Beogradu - kazala je Azra Š, i potvrdila da je saznala da je za njom raspisana poternica tek kad je policija u Sarajevu došla po nju na Bjelave.

Sud u BiH snimio je njeno sasluašanje, a objavio je Dnevni Avaz.

Takođe, kako se saznaje, ona je četiri dana pre zločina tražila stan u Beogradu, a pretpostavlja se da je to uradila za svog dečka, inače učesnika u ovom ubistvu, uhapšenog Marka Pjanovića.

Naime, ako je sudeći po društvenim mrežama osumnjičena Azra Š. je 5. marta na jednoj Fejsbuk stranici tražila stan uz određene uslove i cenu koja bi joj navodno najviše odgovarala.

Foto: Printscreen youtube Avaz

- Dobar dan svima, da li iko izdaje stan sa odvojenom spavaćom? Poželjna cena bi bila do 400 evra - napisala je Azra Š.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26