• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/atvbl.rs

16.03.2023

19:11

GLAVA DOLE, PA PRAVO U MARICU! OVAKO JE OSUMNJIČENI PJANOVIĆ SPROVEDEN U TUŽILAŠTVO! Policija uhapsila i njegovog pomagača (VIDEO)

prinstscreen/atvbl.rs

Vesti

GLAVA DOLE, PA PRAVO U MARICU! OVAKO JE OSUMNJIČENI PJANOVIĆ SPROVEDEN U TUŽILAŠTVO! Policija uhapsila i njegovog pomagača (VIDEO)

Podeli vest

Marko Pjanović, osumnjičeni za pomoganje u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara u Beogradu, sproveden je iz Bijeljine, gde je sinoć uhapšen, u Tužilaštvo BiH.

Za Pjanovićem je bila raspisana crvena difuzna „Interpolova“ poternica jer se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog dela teško ubistvo u podsticanju i pomaganju. 

„Pod nadzorom Tužilaštva BiH, a na osnovu naredbe Suda BiH izvršen je pretres jednog stana gde su pronađeni tragovi koji će poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku“, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

 

 

Osim njega, uhapšen je i D.K. zbog sumnje da je pomagao Pjanoviću u skrivanju na područje Bijeljine.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je prošle nedelje na pumpi u Rušnju, sa čak sedam hitaca iz pištolja.

Pre njega uhapšene su još četiri osobe poslednja među njima je studentkinja Azra Š. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Pročitavši prvu rečenicu, odmah sam pomislila na hapšenje vladike Antonija koje sam juče i danas videla gledajući objektivne televizije a onda shvatih da je to tekst u ,,Informeru''.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26