• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2023

09:49

PROBUDILA NAS JE PUCNJAVA OKO PONOĆI! Užasnuti Lozničanin svedočio o žestokom obračunu migranata, ZAPRETILI MU AKO PROGOVORI!

MUP Srbije

Vesti

PROBUDILA NAS JE PUCNJAVA OKO PONOĆI! Užasnuti Lozničanin svedočio o žestokom obračunu migranata, ZAPRETILI MU AKO PROGOVORI!

Podeli vest

Beživotno telo muškarca pronađeno je sinoć na ulici u Loznici pokraj puta Loznica-Banja Koviljača, koji prolazi kraj nekadašnje "Viskozine" kapije broj 2 u Trbušnici.

Kako je Informer već objavio na telu su golim okom bile vidljive tri rane od vatrenog oružja. Takođe na lešu je postojalo nekoliko ubodnih rana najverovatnije od noža. Dolaskom policijske patrole utvrđeno je da se radi o obračunu migranata, u kome je ubijen jedan mladić. Na mestu incidenta uz telo mladića kako smao saznali iz Avganistana zatečena su i tri njegova druga.

Za sada nema nikakvih zvaničnih informacija o tom zločinu. Policijska patrola je uskoro dobila pojačanje tako da je iz  nekadašnjeg kruga fabrike "Viskoze" izvedeno nekoliko desetina ilegalnih migranata, koji su se u njoj skrivali.

Nekoliko hitaca oko ponoći, pretnje komšijama 

Nezvanično se moglo čuti da su, navodno, osumnjičeni za ubistvo privedeni u policijsku stanicu u Loznici, ali tu informaciju za dsada niko nije mogao ni da potvrdi, ali ni da demantuje.

- Čuo sam nekoliko hitaca nešto oko ponoći - svedoči nam meštanin Trbušnice, čija je kuća stotinak metara od mesta zločina.

- Ne znam šta je u pitanju, ali se, ovuda, stalno, pored migranata, motaju i drugi meni nepoznati ljudi. Jedan mi je privukao pažnju, morao sam da ga pitam šta stalno traži u krugu "Viskoze" kada tamo nema ništa da se ukrade. Rekao mi je ćutim i da će da bude posla i za mene. Odgovorio sam mu da me ne interesuju "kombinacije", već da ga moje oči ne vide.

Foto: MUP Srbije

 
Iz Loznice put vodi preko Drine

U poslednje vreme azilanti u velikim grupama, čak i do pedesetak, sklanjaju se oko nekadšnjih "Viskozinih" fabrika "Energetike" i "Lozofana", a u onda prelaze ulicu i odlaze do šljunkare nedaleko od  Drine, verovatno kad dobiju signal da je spreman njihov prevoz preko Drine, u BiH, odakle žele da odu u Hrvatsku i dalje u neku od zemalja EU.

Ovo nije prvi obračun između migranata, ali je jedan od krvavijih. Pre nekoliko godina  u Banji Koviljači je nožem migrant migrantu okončao život. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija