• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

10.03.2023

17:13

UBIO DETE OD BATINA, ŠALJU GA NA PSIHIJATRIJU! Evo kako se očuh dvogodišnje Petre na saslušanju branio

Facebook

Vesti

UBIO DETE OD BATINA, ŠALJU GA NA PSIHIJATRIJU! Evo kako se očuh dvogodišnje Petre na saslušanju branio

Podeli vest

Ubica dvogodišnje Petre iz Zaječatra, Miloš Nikolić (25), koji se nalazi u pritvoru do 30 dana, biće upućen na psihijatrijsko veštačenje, odluka je nadležog tužilaštva u Zaječaru.

Očuh Miloš je devojčicu ubio batinama, ali Iz tužilaštva ističu i da im još uvek nije dostavljen zapisnik o izvršenoj obdukciji od strane veštaka Zavoda za sudsku medicinu Niš.

- M.N. je bio izveden pred tužioca Viđeg suda u Zaječaru, ali nije želeo ništa da kaže osim da je njegova trenutna odbrana ćutanje. Odmah mu je određen pritvor do 30 dana. Sadažnjom odlukom upućujemo ga u Specijalnu zartvorsku bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu radi neurološkog I psihijatrijskog veštačenja – saznajemo od nadležnih.

I pred Osnovnim tužilaštvom, koje je podiglo optužnicu protiv majke Jelene T, kao I pred Višim tužilaštvom koje je nadležno za Miloša Nikolića, počelo je saslušavanje svedoka. Inače, Nikoliću preti doživotna robija zbog krivičnog dela teško ubistvo.

- Saslušavanje svedoka je i dalje u toku. Zbog istrage koja se vodi, a koja još nije završena, ne možemo dati podatke ko je sve saslušan, i šta je ko izjavio pred tužiocima – kažu u oba zaječarska tužilaštva.

Majka bila žrtva nasilja  

U Osnovno javno tužilaštvo stigao je i traženi izveštaj Centra za socijalni rad u Zaječaru o postupanju samog centra u vezi sa porodicom osumnjičene, iz koga se vidi da je bilo više prijava za nasilje u porodici i to nad majkom ubijene devojčice, Jelenom T. od strane više članova te porodice. U izveštaju piše da nije bilo prijava za vršenje nasilja nad ubijenom dvogodišnjom Petrom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija