• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

06.03.2023

11:06

HIRURG PROGOVARA POSLE SUPRUGE! Nikola O. će izneti svoju stranu priče, KOJA JE DOVELA DO NASILJA, DOVODI I SVEDOKE

Printscreen

Vesti

HIRURG PROGOVARA POSLE SUPRUGE! Nikola O. će izneti svoju stranu priče, KOJA JE DOVELA DO NASILJA, DOVODI I SVEDOKE

Podeli vest

Nikola O. (48), plastični hirurg, osumnjičen da je pretukao svoju suprugu Ivanu O. (42), u svojoj vili na Altni, uskoro će dati svoju izjavu o incidentu i izneti svoju stranu priče, saznaje Inforemer.rs.

Prema našim saznanjima, Nikola O. će izjavu dati nakon svoje supruge.

Advokat Đorđe Kalanj, branilac uhapšenog lekara nije želeo da da govori o predmetu, ali je otkrio da će njegov klijent izneti detaljnu odbranu.

- Moj branjenik će pričati o svemu što je dovelo do ove situacije u kojoj je osumnjičen za nasilje u porodici. Treba sačekati i drugu stranu medalje i izjavu i njegove svedoke. Moj klijent je prilično žigosan kroz medije. Prosto, kao njegov branilac ne mogu da opravdam njegove postupke u toj situaciji, ali u svakom slučaju je već u pritvoru i trpi posledice samog postupka- rekao je za danas za Informer.rs branilac Nikole O.

Advokat napominje da u svemu treba voditi računa o interesu troje maloletne dece, koje lekar ima u braku sa Ivanom O.

Foto: Printscreen

Nikol O. i njegova supruga Ivana O.

- Moj klijent i dalje ima ga uzima terapiju zbog zdravstvenih tegoba koje ima - dodaje Kalanj.

Kako saznajemo, Ivana O. je posle bolovanja počela da radi u jednoj zdravstvenoj ustanovi gde radi kao pravnica.

Bio ugledan i posvećen karijeri

Naš sagovornik je naveo da hirurga Nikolu O. ne poznaje kao nasilnu osobu, kao i da je bio vrlo ugledan u svom rodnom kraju u Hrvatskoj.

- On je iz Biljana Gornjih kod Benkovca. Imao je ozbiljne traume, jer je rano izgubio roditelje. Ipak uvek je bio staložen, ugledan, gradio je karijeru. U braku sa Ivanom O. bio je 15 godina, imaju troje dece od kojih najmlađe ima 11, a najstarije 14 godina - priča naš sagovornik.

Inače, hirurg je mesec dana bio na bolovanju, za vreme kog je, prema navodima užilaštva zlostavljao suprugu. Ostojićeva supruga, Ivana O. je operisala lakat, povredu koja je nastala, kako se veruje, kao posledica zlostavljanja.

- Njoj je operisan lakat na ortopediji i ona se oporavlja - rekao je sagovornik.

U Tužilaštvu je saslušana Ivanina prijateljica, koja je rekla da ne zna da je u braku doktora i njegove supruge bilo nasilja, ali da je on uvek delovao da je "uobražen" i "nadmen".

Ipak, ona je rekla i da joj je krajem januara, Ivana ispričala da je suprug, navodno, verbalno i fizički maltretira. O navodnom zlostavljanju i batinama svoje prijateljice svedokinja, kako tvrdi, ima samo neposredna, ali ne i posredna saznanja. 

Pre ove svedokinje, saslušani su policajac koji je došao po pozivu u kuću bračnog para, kao i kućna pomoćnica. Ona je rekla da joj je bračni par delovao skladno i srećno, te da nikada nije čula njihovu svađu ili primetila bilo kakvo nasilje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija